Terminal- och mellanlagringstjänster

Vi har inhämtning och distribution i hela Sverige, där hjärtat i verksamheten är terminalen i Höör.

Godsterminalen är strategiskt placerad mitt i Skåne, i Höör. Terminalen byggdes år 2011 och är utrustad med den senaste tekniken för att kunna hantera alla möjliga typer av gods på ett säkert och effektivt sätt. Byggnaden är på 3000 kvadratmeter och är bemannad 24/7.

På terminalen lastar vi om allt styckegods och alla delpartier som kommer från, eller skall till, Tyskland, Italien, Schweiz, Polen, Tjeckien och Iran för vidare transport. Området är inhägnat och kameraövervakat. På terminalen finns upp till 15-tons truck samt klämaggregat för pappersrullar.

Terminalen ägs och drivs av en extern part.

Erik Malmberg

Erik Malmberg

Traffic Director

Erik Malmberg är född och uppvuxen i Malmö och har haft koppling till transportbranschen sedan barnsben. Även drivet att göra affärer och skapa relationer mellan människor har hängt med sedan unga år och efter Ekonomiprogrammet på gymnasiet har han läst kurser inom försäljning, ekonomi och ledarskap.

– Jag har även ett stort fordonsintresse och har både en fordonsteknisk utbildning, lastbilskort och truckkort. Tidigare har jag bland annat jobbat med fordon, bud-, flytt- och kranverksamhet, berättar Erik, som tillsammans med sina bröder Henrik och Fredrik idag leder Begoma Spedition.

Erik började jobba på Begoma 2011, då han kom in som fordonsansvarig efter förvärvet av Länna Transporter i Stockholm.