Terminal- och mellanlagringstjänster

Begoma har inhämtning och distribution över hela Sverige, och godsterminalen, strategiskt placerad i Malmö, är hjärtat i verksamheten. Här sker omlastning av styckegods och delpartier som kommer från eller ska vidare till Tyskland, Italien, Schweiz, Polen, Tjeckien och Iran.

Terminalen, som ägs och drivs av extern part (www.mice.se), är utrustad med den senaste tekniken för att kunna hantera alla möjliga typer av gods på ett säkert och effektivt sätt. Området är inhägnat, kameraövervakat och bevakat av ronderande väktare.

Kort fakta:
  • 2 000 kvm invändigt
  • 8 000 kvm utvändigt
  • Olika truckar med kapacitet upp till 12 ton
  • Kran och större maskiner finns för bokning
  • Tullgodkänd terminal
  • Strategiskt placerad 10 minuter från färjeläget till/från Travemünde

Erik Malmberg

Erik Malmberg

Traffic Director

Erik Malmberg är född och uppvuxen i Malmö och har haft koppling till transportbranschen sedan barnsben. Även drivet att göra affärer och skapa relationer mellan människor har hängt med sedan unga år och efter Ekonomiprogrammet på gymnasiet har han läst kurser inom försäljning, ekonomi och ledarskap.

– Jag har även ett stort fordonsintresse och har både en fordonsteknisk utbildning, lastbilskort och truckkort. Tidigare har jag bland annat jobbat med fordon, bud-, flytt- och kranverksamhet, berättar Erik, som tillsammans med sina bröder Henrik och Fredrik idag leder Begoma Spedition.

Erik började jobba på Begoma 2011, då han kom in som fordonsansvarig efter förvärvet av Länna Transporter i Stockholm.