Inrikestransporter

För inrikes vägtransporter erbjuder vi inhämtning och distribution av del- och helpartier i hela Sverige. Vår godsterminal för omlastning och mellanlagring ligger i Malmö, Skåne.

Utrikestransporter

Begoma har flera hundra transporter per vecka till de flesta länder i Europa, Iran, Kaukasus och Mellanöstern. Till och från Europa erbjuder vi vägtransporter med hög kapacitet och konkurrenskraftiga priser.

Vi arbetar med moderna informationssystem som säkerställer hög kvalitet genom hela transportkedjan. För hel- och dellaster arbetar vi med ett brett nätverk av kvalitetskontrollerade underleverantörer.

Linjetrafik till Europa och Iran

Begoma har ett sjuttiotal egna lastbilstrailers i linjetrafik med dagliga avgångar för styckegods mellan Skandinavien och Tyskland, Schweiz, Italien, Polen, Tjeckien och Iran.

Vår godsterminal för omlastning och mellanlagring ligger i Malmö, Skåne, där omlastning och mellanlagring sker. Vi har ett välutvecklat nätverk med samarbetspartners i Sverige och i respektive destinationsland, vilket säkerställer snabb, effektiv och säker godshantering. Vi har moderna spårningssystem som gör att vi alltid kan hålla såväl avsändare som mottagare informerade och uppdaterade om var godset befinner sig. Vi ser till att ditt gods kommer fram säkert och tryggt!

Erik Malmberg

Erik Malmberg

Traffic Director

Erik Malmberg är född och uppvuxen i Malmö och har haft koppling till transportbranschen sedan barnsben. Även drivet att göra affärer och skapa relationer mellan människor har hängt med sedan unga år och efter Ekonomiprogrammet på gymnasiet har han läst kurser inom försäljning, ekonomi och ledarskap.

– Jag har även ett stort fordonsintresse och har både en fordonsteknisk utbildning, lastbilskort och truckkort. Tidigare har jag bland annat jobbat med fordon, bud-, flytt- och kranverksamhet, berättar Erik, som tillsammans med sina bröder Henrik och Fredrik idag leder Begoma Spedition.

Erik började jobba på Begoma 2011, då han kom in som fordonsansvarig efter förvärvet av Länna Transporter i Stockholm.

– Vid den tiden var det nytt för oss att ha egna lastbilar. Det blev många samtal med chaufförerna om allt som hände med bilarna ute på vägarna och servicen de behövde. Jag hade verkligen nytta av mina fordonstekniska kunskaper och fick även god hjälp av min mentor från stockholmsföretaget.

Erik är en effektiv, positiv och resultatfokuserad person och när trafiken växte, bland annat genom fler förvärv, blev han efterhand ansvarig för linjetrafiken och ett par år senare chef för all trafik inom Begoma. Han ingår också i företagsledningen och är ledamot i styrelsen och det han tycker är mest givande med jobbet är att göra affärer. För närvarande fokuserar han mycket på den nya terminalen som vi bygger i Malmö hamn och som beräknas vara inflyttningsklar vid årsskiftet.

Erik bor i Malmö, tillsammans med sin fru och deras son Arvid på två år som väntas få ett syskon i sommar. Utöver att göra affärer är hans största intressen jakt och att köra motorcykel.

Beräkna pris och boka frakt direkt

Sök pris för vägtransport och boka direkt. Du kan söka för frakter till och från Sverige och cirka 20 länder. Postnummer kan antingen skrivas fullständigt eller med minst de två första siffrorna. För Iran behövs endast första siffran i postnumret.