VÅRA TRANSPORTTJÄNSTER

Arbetssätt och engagemang gör skillnaden

Grunden till en bra genomförd transport läggs vid planeringsstadiet. Ju mer information vi får om din transport och dina önskemål, ju bättre alternativ kan vi erbjuda dig. Våra medarbetare har lång erfarenhet och hög kompetens men deras tillgänglighet och stora engagemang är kanske det som skiljer oss från andra och gör den stora skillnaden. Dessutom arbetar vi med smarta IT-system för att du som kund ska få tillgång till regelbunden statistik och kunna analysera dina köp och faktiska kostnader.

Våra logistiktjänster:

Begoma erbjuder väg-, järnväg-, sjö-, flyg- och specialtransporter till många olika länder i Europa, Mellanöstern, Asien, USA och övriga världen.

Läs mer om våra destinationer här.

En pålitlig partner

Begoma har erbjudit tjänster inom transport och logistik sedan 1878. Vi är en pålitlig partner som erbjuder stort engagemang och hög kompetens inom allt från transport och spedition till tull, skadereglering, försäkringsfrågor och ekonomi. Vi strävar alltid efter att förstå dina behov och utmaningar för att kunna erbjuda den bästa lösningen för varje situation.

När du anlitar Begoma som din transportpartner få du:

  • Ett lyhört och engagerat bemötande
  • En personlig kontaktperson som är transportansvarig
  • Skräddarsydda priser och offerter som är enkla att förstå
  • Routing orders och fakturor
  • Uppdaterad information via vår hemsida

Vi strävar alltid efter att förstå kundens behov och utmaningar på djupet så att vi kan hitta den smartaste lösningen för varje situation.

Alessandro Cozzani

Alessandro Cozzani

Sales Representative
Andrzej Sokal

Andrzej Sokal

Sales Representative
Madeleine Stein

Madeleine Stein

Business Developer