Madeleine Stein

Business Developer

Madeleine Stein har varit med oss från start i och med att hon jobbade på G&L Beijer Spedition när Göran och Ingrid Malmberg köpte företaget 1998 och ändrade namnet till Begoma Spedition.

– Det var faktiskt min mamma som föreslog namnet Begoma, som är en sammanslagning av BEijer GOran MAlmberg, berättar Madeleine som sedan 10-15 år jobbar med sälj och affärsutveckling.

Under åren i branschen har hon byggt på sin kompetens med kurser i spedition, transportlära och affärsengelska. Hon är också ledamot i Transportstyrelsen Region Syd och sitter med i flera företagsgrupper i Malmö. Hennes gedigna kompetens och erfarenhet inom alla områden inom spedition och lyhördheten för kundernas behov är viktiga tillgångar för oss och våra kunder.

– Kunderna påverkas hela tiden av vad som händer på världsmarknaden och våra lösningar måste givetvis spegla det. Kundfokus är A och O i mitt jobb och ambitionen är att vara kundens expert på vårt område. Som oberoende aktör kan vi bygga egna transportlösningar utifrån vad som är bäst för våra kunder. Att skapa lösningar utifrån deras behov är ett sätt att bli en långsiktig partner till kunderna. Det gäller också att leva upp till hållbarhetskraven som blir allt viktigare, säger Madeleine, som tycker att det roligaste med jobbet är just kundkontakterna.

– Särskilt det fysiska mötet, som vi vet är väldigt viktigt för att få förtroendet som en ny affär innebär. Det gäller inte minst för små och medelstora företag.

Madeleine bor i Malmö, staden där hon också är född och uppvuxen. Hon är gift och har två vuxna barn och värnar mycket om sin familj. Hon är aktiv, tränar på gym, spelar golf åker skidor och spelar bridge.

– Jag gillar sport och jobbar även som volontär i föreningslivet, bland annat i gymnastikföreningen Malmöflickorna, där jag varit aktiv i många år.