Kasia Ingemansson

Dispatcher

Kasia Ingemansson är född och uppvuxen nära Lodz i Polen och flyttade till Sverige i slutet av 80-talet. Hon har erfarenhet från många olika branscher såsom vård och omsorg, försäljning och re-klam. Men när Kasia började på ett mindre åkeri på 2000-talet föll bitarna på plats.

– På åkeriet fick jag lära mig allt om transporter! Bilar, lagar och reg-ler och allt som hör till branschen och jag tyckte det var jättekul. Jag arbetade på DSV som speditör mellan 2008 och 2011 för att sedan börja här på Begoma, berättar Kasia och tillägger: välj ett arbete du älskar så kommer du aldrig behöva arbeta en dag i ditt liv!

På Begoma arbetar Kasia med importer från Polen. Hon har för-måga att fatta snabba beslut, hålla deadlines och växla mellan olika arbetsuppgifter.

– Jag sköter den dagliga kontakten med kunderna, speditörerna och chaufförerna. Jag hjälper dem med olika problem som kan dyka upp under resans gång och försöker hitta lösningar, vilket jag tycker är det roligaste med mitt jobb. Det är ett högt tempo här som passar mig. Jag är kreativ, flexibel och ambitiös och gillar att ha många bol-lar i luften. Förutom svenska pratar jag flytande polska och engelska vilket underlättar kontakten med olika kunder.

– Jag och min man Tommy bor i en villa i Trelleborg och vi har två vuxna söner och en söt katt som heter Leif. Jag är intresserad av mat och vin, älskar naturen, greja i trädgården och att vandra längs de skånska stränderna. Men helst av allt vill jag resa och uppleva andra länder och deras kultur. Jag har besökt många länder i värl-den och mina smultronställen ligger definitivt i Västindien, avslutar Kasia.