Beyhas Kurdali

Operations Manager,Team Leader

Vår Operations Manager och Team Leader Beyhas Kurdali är född i Damaskus och uppvuxen i Göteborg. Han började sin karriär på Generator, som tillverkade ångpannor, innan han kom in i fastighetsbranschen där han jobbade i många år. Sedan sadlade han om och började arbeta som skeppsmäklare, fartygsagent och klarerare och var bland annat med och startade upp X-press feederlinjer som anlöpte Göteborg, Södertälje samt Århus i Danmark.

Förutom att han talar engelska och flytande arabiska har Beyhas en erfarenhetsmässig bredd och ingående branschkunskaper inom spedition och internationella transporter vilket gör honom till en stor tillgång för oss och våra kunder. Han hanterar sjö-, flyg- och biltransporter, likväl som projekt- och specialtransporter, samtidigt som han är kontorsansvarig och ser till att allt flyter på som det ska i Götet.

– Det är ett väldigt varierande jobb där jag räknar på alla typer av transporter för att hitta rätt rutter och lösningar för kunderna och även arbetar en del med försäljning, berättar Beyhas som är en reko och skämtsam kille, men bestämd när det väl gäller