Alexander Ahlstrand

Forwarder

Alexander Ahlstrand kombinerade studier i Transport Management med kvällsarbete som säljare på Trygg Hansa. Utbildningen blev Alexander klar med 2019 och via Dachser började han på Begoma 1 mars 2020.

– Jag är ny här och har mycket att lära. Den största utmaningen är att det är mycket på agendan och ett högt tempo. Jag tycker redan jag lärt mig mycket, men det gäller att lära sig att hantera stress och ta en sak i taget. Man löser det mesta med lite tålamod, säger Alexander.

Bokningarna får han främst via mail och därefter försöker han hitta rätt åkare till rätt pris för vidare transport av godset.

– Än så länge har jag inget brett kontaktnät, men jag har en bra team leader som har stenkoll och jag försöker bygga upp mitt nätverk successivt. Det är viktigt att ha en god relation med kunden och eftersom jag är en positiv person försöker jag ta med mig den känslan genom hela processen. Jobbet på Begoma är roligt eftersom jag får chansen att kombinera logistik med försäljning. Jag är driven och vill prestera.