Säljare / Account Manager / Transportsäljare

Söker du en plats där du får utlopp för ditt driv i en platt organisation med många kontaktytor? Begoma erbjuder dig möjligheten att driva ditt eget försäljningsarbete där dina erfarenheter och idéer uppskattas.

ARBETSUPPGIFTER

Som säljare ansvarar du för att bearbeta och utveckla kundkontakten i regionen. Du driver en kontinuerlig dialog med större kunder samtidigt som du löpande arbetar med att hitta nya kunder att samarbeta med. Du utgår från kontoret i Malmö och samarbetar med dina kollegor inom sälj och spedition för att hitta de bästa lösningarna för varje kund med skräddarsydda anpassningar. Tack vare din tidigare erfarenhet inom branschen och din affärsförståelse sätter du dig snabbt in i kundernas behov för att presentera en lösning som passar dem.

UTBILDNING, ERFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER

 • Avslutad gymnasieutbildning, gärna eftergymnasial utbildning
 • Du har erfarenhet från transport- och logistikbranschen samt erfarenhet av försäljning
 • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska, ytterligare språk är meriterande
 • Du har god datorvana och körkort B

Vi ser att du som söker är en person som motiveras av att göra affärer och se lösningar. Du är trygg i kontakten med nya människor och tvekar inte inför att slå det där extra samtalet för att skapa nya kontakter och affärsmöjligheter. Dina kundkontakter präglas av din förmåga att förstå dina kunders behov och du tillför energi både mot kunder och kollegor. Vidare trivs du med att arbeta med andra och delar gärna med dig av dina tankar och erfarenheter för att tillsammans skapa så passande lösningar som möjligt.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, där du anställs direkt hos Begoma. Bravura och Begomas önskemål är att alla frågor, samtal och mail kring tjänsten och rekryteringsprocessen processen går till Bravura.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljare, account manager, transportsäljare, speditör, AM, KAM, key account manager, transport, logistik


Allmän ansökan

Skicka gärna en allmän ansökan!

Du är välkommen att skicka in ditt CV om du tycker att Begoma kan vara en arbetsplats som passar dig.

De egenskaper vi generellt söker för våra medarbetare är:

 • Lyhördhet
 • Hög motivation
 • Vilja att utvecklas
 • Vilja att dela med sig av sina kunskaper
 • Behärska engelska i skrift och tal
 • Med fördel behärska ett tredje språk
 • God datorvana

Skicka Din ansökan till:
ansokan@begoma.se