Familjeföretag

Vi är ett familjeägt logistikföretag med anor från 1878 som ägs av Göran Malmberg. Begoma omsätter över 300 MSEK och hanterar nästan 40 000 transportuppdrag per år. Vi är cirka 35 medarbetare och har kontor i Malmö, Göteborg, Västerås, Swinoujscie i Polen och i Tyniste i Tjeckien. Företaget ägs av Göran Malmberg.

Affärsidé

Begoma utvecklar och säljer transportlösningar för industri och handel så att kundernas lönsamhet ökar. Begoma erbjuder genom ett stort branschkunnande ett brett utbud av transportlösningar. Begomas personal är kvalificerad och engagerad och sätter alltid kundens behov främst. Begoma utvecklar egna IT-lösningar som stödjer och förbättrar verksamheten. Begoma arbeta aktivt för att förbättra kvalitén på våra tjänster och för att förebygga föroreningar från våra transporter. Begoma är ett konkurrenskraftigt och lönsamt speditionsföretag.

Kärnvärden

All Begomas verksamhet bygger på två kärnvärden: Kompetens och Engagemang.

Kompetens innebär att Begomas medarbetare har lång erfarenhet och stor kunskap inom väg och järnvägstransport, spedition, tull, skadereglering, försäkringsfrågor, ekonomi och IT. Begoma strävar efter att ständigt utveckla medarbetarnas kompetens och att inge hög trovärdighet mot kunder och leverantörer.

Engagemang innebär att Begomas medarbetare är lyhörda för kundernas behov, att Begoma alltid har personal tillgänglig och att Begomas kunder och leverantörer alltid får ett personligt bemötande.