Familjeföretag

Begoma är ett logistikföretag med anor från 1878 som omsätter mer än 300 MSEK och årligen hanterar nära 40 000 transportuppdrag. Begoma har cirka 35 medarbetare och finns representerade med kontor i Malmö och Göteborg i Sverige, Swinoujscie och Gdansk i Polen, i Tyniste i Tjeckien och i Dordrecht i Nederländerna.

Familjeföretaget som ägs av Göran Malmberg, präglas av korta beslutsvägar och långsiktighet.

Affärsidé

Begoma utvecklar och säljer transportlösningar för att hjälpa företag inom industri och handel att öka sin lönsamhet.

Begoma erbjuder ett brett utbud av transportlösningar, arbetar aktivt för att förbättra kvaliteten på våra tjänster och utvecklar egna IT-lösningar som underlättar för kunden. Vi tar miljön på största allvar och arbetar med ständiga förbättringar för att kunna erbjuda mer miljövänliga transportalternativ och förebygga CO2-utsläpp.

Begoma är ett konkurrenskraftigt och lönsamhet speditionsföretag med stort  branschkunnande, kvalificerad och engagerad personal som sätter kundens behov i första rummet.

Kärnvärden

Hela Begomas verksamhet bygger på kärnvärdena Kompetens och Engagemang.

Kompetens: Begomas medarbetare har lång erfarenhet och stor kunskap inom väg- och järnvägstransport, spedition, tull, skadereglering, försäkringsfrågor, ekonomi och IT. Begoma strävar efter att inge hög trovärdighet gentemot kunder och leverantörer och arbetar löpande med medarbetarnas kompetensutveckling.

Engagemang: Begomas medarbetare är lyhörda för kundernas behov och både kunder och leverantörer får ett personligt bemötande. Begoma erbjuder alltid tillgänglig personal.