Möt vår Team Leader Anton Jönsson!

31 januari, 2020

Anton Jönsson är född och uppvuxen i Trelleborg. Där bodde han tills han var 25 då han flyttade ihop med sin kärlek i Lund. Han tog kandidatexamen i företagsekonomi och projektledning vid Malmö högskola. Efter utbildningen jobbade han som säljare, bland annat på mediabyrån JS Sverige, innan han började på Begoma 2014. Här jobbade han först också som säljare, men blev efter hand gruppchef för Begomas trafikgrupp som är helt dedikerad för frakter åt svensk basindustri.

– Idag är vi fyra personer i trafikgruppen och 99 procent av transporterna är hellaster från Sverige till Europa, med pappers- och träindustri i fokus. Utöver det har vi även en mix av projektkunder för olika projekt runt om i Europa, säger Anton, som även jobbar med säljavdelningen och själv bidrar med försäljning.

Antons resultatfokus är en stor tillgång för Begoma och vi är tacksamma över att ha den här glada, och drivna personen som teamledare.

– Min trafikgrupp har ett extrem högt tempo och jagar hela tiden nya affärer och transportlösningar. Vi har ett brett nätverk av externa partners från norr till söder vilket ger oss stora möjligheter att snabbt och prisvärt lösa våra kunders transportbehov. Våra partners är våra ambassadörer på vägarna och vi har lika täta kontakter med dem som med våra kunder. Den stora variationen i uppdragen och att ingen dag är den andra lik är tjusningen med det här jobbet. Att få kunderna nöjda och känna att vi bidrar till att få ut deras gods på ett effektivt sätt är oerhört tillfredsställande, berättar Anton vidare.

I somras flyttade han och sambon till ett nybyggt hus i Staffanstorp, så en stor del av fritiden läggs på både hus och trädgård. När han inte kör styrkepass på gymmet eller tar långpromenader med sambon vill säga.