Möt vår Operations Manager och Team Leader Beyhas!

27 februari, 2020

Vår Operations Manager och Team Leader Beyhas Kurdali är född i Damaskus och uppvuxen i Göteborg. Han började sin karriär på Generator, som tillverkade ångpannor, innan han kom in i fastighetsbranschen där han jobbade i många år. Sedan sadlade han om och började arbeta som skeppsmäklare, fartygsagent och klarerare och var bland annat med och startade upp X-press feederlinjer som anlöpte Göteborg, Södertälje samt Århus i Danmark.

Under samma tidsperiod har han även jobbat med konserter och evenemang, både som vakt och värd och med att bygga scener.

Beyhas kom in i Begoma via C.M.A Scandinavia, som erbjuder styckegodstrafik till och från Iran och såväl vanliga transporter som special- och projekttransporter över hela världen och som vi förvärvade 2016. Det utgör idag vårt Göteborgskontor där våra nyckelkompetenser inom sjö, flyg, tåg och bil utanför Västeuropa är samlade.

Förutom att han talar engelska och flytande arabiska har Beyhas en erfarenhetsmässig bredd och ingående branschkunskaper inom spedition och internationella transporter vilket gör honom till en stor tillgång för oss och våra kunder. Han hanterar sjö-, flyg- och biltransporter, likväl som projekt- och specialtransporter, samtidigt som han är kontorsansvarig och ser till att allt flyter på som det ska i Götet.

– Det är ett väldigt varierande jobb där jag räknar på alla typer av transporter för att hitta rätt rutter och lösningar för kunderna och även arbetar en del med försäljning, berättar Beyhas som är en reko och skämtsam kille, men bestämd när det väl gäller.

Beyhas har fyra barn, två söner och två döttrar. Idag bor han med sin fru Anna och yngsta dottern Jomanah i en villa i Önnered, västra Göteborg. Bland intressena märks särskilt fotboll, ett intresse som har hängt med hela livet. Han har tränat seniorlag upp till Division 3 och Gais, Torslandas och Älvsborgs ungdomslag för 19-åringar. Så det är inte direkt någon tillfällighet att båda sönerna har spelat fotboll i Division 1.