Transport till Ryssland och Kaukasus

De enorma avstånden i Ryssland är en utmaning även för den bäste transportören. Det krävs därför god kunskap om hur man hittar de enklaste och bästa transportlösningarna.

Begoma har arbetat med transporter till och från Ryssland och andra länder i regionen under många år och upplevt stora förändringar i hur transporter måste hanteras såväl fysiskt som dokumentmässigt.

Att verkligen vara uppdaterad och veta vad som krävs är en förutsättning för att lyckas med godstransporter i de flesta länder och det gäller i allra högsta grad i Ryssland och i Kaukasus.

Frakt till länder i Kaukasus

Vi hjälper dig också med frakter till övriga länder i området. Vi har fraktavgångar till:

  • Uzbekistan
  • Turkmenistan
  • Kirgizistan
  • Kazakstan
  • Tajikistan
  • Armenien
  • Georgien
  • Azerbajdzjan

Oavsett land som ditt gods ska transporteras till, så ser vi alltid till att varorna levereras på ett effektivt och säkert sätt.

 

Smart logistik

Vi har lång erfarenhet och är uppdaterade på de regler, sanktioner och övriga bestämmelser som gäller vid transporter till Ryssland och kringliggande länder. Vi garanterar en väl genomförd transport tack vare kompetent och engagerad personal som använder de senaste it-systemen.

När du anlitar Begoma så erbjuder vi en personlig kontaktperson som blir ansvarig för din transport till Ryssland och Kaukasus. Både avsändare och mottagare kan även förses med uppdaterad information om vart varorna befinner sig tack vare våra moderna spårningssystem.

Med oss som partner är ditt gods i trygga händer, fritt från bekymmer. Vi har en stor förståelse för kundens utmaningar och behov samt ser alltid till att erbjuda den bästa lösningen.

Beräkna och boka din frakt

Du kan enkelt och snabbt fylla i fraktuppgifterna för att få fram din skräddarsydda prisbild. När du bokat en frakt, så kan du sedan följa vart godset befinner sig genom våra moderna spårningssystem. Välkommen att kontakta oss om du har några frågor.