Transport till och från Iran

2016 förvärvade Begoma CMA Scandinavia AB, som är den speditör som transporterat gods till Iran längre än någon annan i Sverige. Denna expertis innebär bland annat att vi har full koll när det kommer till dokumenthantering och andra förutsättningar för en lyckad och effektiv hantering av ditt gods.

Vi har avgångar varje vecka och erbjuder dörr-till-dörr-leveranser till alla delar av Iran.

Kontaktperson för ditt gods

Begoma har konkreta och tydliga kvalitetsmål som regelbundet följs upp och utvärderas; allt för att effektivisera och förbättra transportprocesserna på maximalt sätt. Vi ser alltid till att fullfölja samtliga kunduppdrag och leverera en förstklassig service. Du får en personlig kontaktperson som ansvarar för just din transport till Iran, vilket underlättar för dig som kund när frågor uppstår etcetera. Du har även möjlighet att ständigt få uppdateringar på MyBegoma.

Logistik, pallgods och agenter

För att garantera att din frakt till Iran blir behandlad på bästa tänkbara sätt, så har vi en väletablerad kontakt med agenter. Begomas erfarenhet och kunskap om affärskulturen gör logistiken smidig och vi har inte heller några begränsningar när det kommer till volym. Detta gör att vi har kapacitet att hantera såväl enstaka sändningar av pallgods som volymtransporter.

Smart och effektiv logistik

Genom att ha en effektiv logistik med erfaren och kompetent personal blir vi din pålitliga partner, oavsett om du har liten eller stor verksamhet. Tillsammans med vår egen kapacitet så arbetar vi även med kvalitetsstyrda underleverantörer. Toppmoderna informationssystem bidrar också till att vi kan garantera hög kvalitet genom hela transportkedjan.

Vi erbjuder helhetslösningar med insamling/distribution, terminalhantering och lagring.

 

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor; vi hjälper dig.

 

Här kan du enkelt och smidigt fylla i fraktuppgifterna och beräkna priset för att sedan kunna boka direkt. Priserna är alltid skräddarsydda och presenteras på ett okomplicerat och enkelt sätt.
Sök pris för vägtransport och boka direkt. Du kan söka för frakter till och från Sverige och cirka 20 länder. Postnummer kan antingen skrivas fullständigt eller med minst de två första siffrorna. För Iran behövs endast första siffran i postnumret.

Beräkna pris och boka frakt direkt