Destinationer

Vi erbjuder transporter till och från hela världen med lastbil, tåg, fartyg och flyg.

Inrikestransporter

Med terminalen i Malmö i södra Sverige som bas har vi distribution och inhämtning i hela Sverige i egen regi. Terminalen är modern och effektiv.

Transporter inom Europa

Inom Europa erbjuder vi vägtransporter, järnvägstransporter, intermodaltransporter och även sjötransporter. Vi har dagliga avgångar till Tyskland, Italien, Schweiz, Tjeckien, Polen och de flesta europeiska länder.

Transporter till och från Iran

2016 förvärvade vi det Göteborgsbaserade logistikföretagen C.M.A Scandinavia AB, som var den speditör som haft en kontinuerlig trafik på Iran sedan 1970-talet. Vi erbjuder transporter av såväl styckegods, delpartier och helbilar. Vi erbjuder även sjötransporter med distribution i hela landet. Vi är lokalt representerade med agent som borgar för effektiv hantering. Vi har såklart lång erfarenhet av nödvändig dokumenthantering.

Transporter till Mellanöstern

Den så kallade Sidenvägen har under århundraden varit en självklar transportled för gods. Vi erbjuder effektiva transporter till och från Iran, Irak och övriga Mellanöstern.

Transport till Kaukasus

Ryssland är ett land med stora avstånd, vilket kan betyda dyra transporter. Begoma har stor erfarenhet av transporter till och från Ryssland, Uzbekistan, Turkmenistan, Kirgizistan, Kazakstan, Tajikistan, Armenien, Georgien samt Azerbajdzjan. Vi hjälper dig att hitta de mest prisvärda och bästa transportlösningarna.

Transport till övriga länder

Vi erbjuder transport till många andra länder. Kontakta oss gärna – vi tar fram en transportlösning som fungerar för ditt företag.

Beräkna pris och boka frakt direkt

Sök pris för vägtransport och boka direkt. Du kan söka för frakter till och från Sverige och cirka 20 länder. Postnummer kan antingen skrivas fullständigt eller med minst de två första siffrorna. För Iran behövs endast första siffran i postnumret.