Projektové přepravy a speciální transporty po celém světě

V roce 2016 získala firma Begoma společnost C.M.A Scandinavia AB, která má rozsáhlé znalosti a zkušenosti s projektovou přepravou projektů po celém světě. Díky zkušenostem společnosti C.M.A v kombinaci se silou firmy Begoma a s ostatní přepravou je nyní Begoma ještě lepším a spolehlivějším partnerem v projektové a speciální přepravě.

Mnohé z našich úkolů v rámci zakázek probíhají zcela za hranicemi Švédska. Kombinací různých druhů přepravy řešíme všechny typy zakázek efektivně a hladce. Cílem je zapojit se do projektování a plánování hned od začátku. Výhodou jsou naše mnoholeté zkušenosti se specializovanou přepravou.

Po celém světě jsme přepravovali mimo jiné generátory, cisterny a další prostředky, které jsou příliš těžké nebo příliš velké na to, aby mohly být přepravovány obvyklým způsobem.

V souvislosti s tím nabízíme:

  • Vytvoření rozpočtu
  • Plánování transportu
  • Nalodění a pronájem lodí
  • Monitoring dodávky
  • Celní poradenství
  • Znalost dodacích podmínek

Projektové přepravy a speciální transporty - Begoma

 

Anders Olsson

Anders Olsson

Operations Manager

Anders har en gedigen utbildning inom internationella transporter och spedition. Han har 10 års erfarenhet av branschen och gillar när transporten blir en utmaning.
– Det är roligt när transporterna är invecklade, då lär man sig alltid något nytt, säger Anders som är noggrann, positiv och ihärdig och inte ger sig i första taget.
Han började på vårt göteborgskontor 2017. Innan dess var han i flera år anställd på Bulkcon Transport, som hanterar 20-fots intermodala tankcontainers. Där ansvarade han för importen inom Europa med stort fokus på just-in-time-lastning och -lossning. Han har även jobbat med tredjepartslogistik samt med sjö- och vägtransport på Unitrans.
Anders ansvarar för några av våra större konton inom sjö- och flygfrakt samt för Irantrafiken, både import och export. Som alla våra speditörer har han ett resultatansvar men fria tyglar att ta fram de bästa transportlösningarna för kunden.
– Det är väldigt givande att gå från första kundkontakten med priskoll och val av rutt/transportsätt, för att sedan hantera hela transporten så att kunden blir nöjd i slutändan, säger Anders, som på fritiden gillar att spela badminton. För extra vardagsmotion cyklar han mellan kontoret i Sisjön och radhuset i Mölnlycke, där han bor med sin fru och deras två barn.

Beyhas Kurdali

Beyhas Kurdali

Operations Manager, Team Leader

Vår Operations Manager och Team Leader Beyhas Kurdali är född i Damaskus och uppvuxen i Göteborg. Han började sin karriär på Generator, som tillverkade ångpannor, innan han kom in i fastighetsbranschen där han jobbade i många år. Sedan sadlade han om och började arbeta som skeppsmäklare, fartygsagent och klarerare och var bland annat med och startade upp X-press feederlinjer som anlöpte Göteborg, Södertälje samt Århus i Danmark.

Förutom att han talar engelska och flytande arabiska har Beyhas en erfarenhetsmässig bredd och ingående branschkunskaper inom spedition och internationella transporter vilket gör honom till en stor tillgång för oss och våra kunder. Han hanterar sjö-, flyg- och biltransporter, likväl som projekt- och specialtransporter, samtidigt som han är kontorsansvarig och ser till att allt flyter på som det ska i Götet.

– Det är ett väldigt varierande jobb där jag räknar på alla typer av transporter för att hitta rätt rutter och lösningar för kunderna och även arbetar en del med försäljning, berättar Beyhas som är en reko och skämtsam kille, men bestämd när det väl gäller

Mark Johnstone

Mark Johnstone

Sales Representative
Mats Ivarsson

Mats Ivarsson

Operations Manager